Öt - Az „óvatos” nyitásról, Petry Zsolt kirúgásáról és a Budapestre érkező kínai szuperegyetemről

  Megtekintés 82,825

ATV Magyarország

29 napja

Rendhagyó politikai vitaműsor, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Nyáry Krisztián író, költő, Ónody-Molnár Dóra újságíró és Hont András újságíró fejti ki véleményét a hét legfontosabb témáiról.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés
Gabriel Bogdán
Gabriel Bogdán 6 napja
Konok Ùr ne tessék már félrebeszélni ,ami németországban történt a Petryvel az a demokráciellenesség legdurvább formája!!! A véleménynyilvánìtás ( ez már nem korlátozása hanem büntetése de locsogunk-frecsegünk a magyar kiválò állapotok miatt ,nem?)büntetése az diktatùra és nem más de ugye ez belefér de magyarországra a saját országukra a hazugságokat terjeszteni az igen,ám a megtörtént diktatòrikus tettet még docsőìtik is,szörnyűséges patkányok az egész balliberális kurzus!
Bagoy Beby
Bagoy Beby 17 napja
Konokul tartja magát ez a Péter.
Bagoy Beby
Bagoy Beby 17 napja
4,5
Niki Sei
Niki Sei 18 napja
Eddig is naponta ennyien haltak meg, minek a rongy a műsorvezetőnek? Zsák nem volt?
komment nstmo
komment nstmo 19 napja
Na hát ismét sikerült valami egészen nyilvánvaló dologról valami egészen elképesztő baromságot mondani, ezúttal Konok Péternek a 'magyar felsőoktatás helyett Fudan egyetem' ügyben. Nem is részletezem, aki követi az eseményeket az olvasata az üggyel kapcsolatban megjelent elemző cikkeket is. Nyilván Konok Péter is, csak éppen nem vesz róluk tudomást (miért? kurvára nem érdekes). Nem mondom hogy szomorú, mert nekem úgy tűnik hogy ennek a műsornak ez a specialitása. Legyen inkább Szomorú Péter.
Sturmge
Sturmge 19 napja
Robiiiiiiii?
Richard Herczeg
Richard Herczeg 21 napja
Puzsértól minden további nélkül el lehetne köszönni. Végre nem duzzogós kisgyerek a fő narratíva.
András Farkas
András Farkas 21 napja
Nincs Puzsér, nem nézem meg. Csáóóó....
asprey dave
asprey dave 21 napja
Nincs itt Puzsér.... nem nézem végig :)
Péter Lévai
Péter Lévai 21 napja
miért kell félremagyarázni a Petry-ügyet? Petry mondott valamit, ami szembe ment a klub "értékeivel", és ezért azonnal kirakták. Megjegyzem a focisták a legnagyobb mesterei (a politikusok után) annak, hogy beszélnek 5 percet, és nem mondanak semmit. Petrynek ez nem sikerült. Nem tudta vállalhatóan megfogalmazni a gondolatait. Hrutkát viszont feltehetőleg azért rúgták ki, mert kiállt valaki mellett. Nem mondott véleményt főleg nem olyat, ami szembe ment volna a munkáltatója által fontosnak tartott értékekkel. Ne hasonlítsuk a kettőt egymáshoz. Másképp Petrynek joga van elmondania, amit gondol, a Herthanak meg joga van nem foglalkoztatni valakit, aki nem ért egyet az általa képviselt értékekkel. Nincs ezzel gond. Állásinterjún sem mond el az ember mindent, pedig joga van hozzá... Illetve biztos ők is figyelnek arra, mit modnanak, mert nem szeretnének kikerülni a műsorból.
Lasimoci
Lasimoci 22 napja
A műsorvezetőn miért van maszk?
sára kriszt
sára kriszt 22 napja
Így lett a Power Rangersből Heti hetes 2.0:ccc
judit kacsandi
judit kacsandi 22 napja
Hagyjuk már a borsodi falvakat meg hogy nem jut el az információ. Aki akarja az megtalálja a módját hogy regisztráljon vagy felvegye a kapcsolatot a háziorvosával. A baj az hogy sok a nemtörődöm ember.
zenedoboz
zenedoboz 22 napja
Nyárynak baromi jó meglátásai voltak most. A nyitásnak eladott szigorítás remek észrevétel. De szerintem a 70-80%-os átoltottság, ami a valódi nyájimmunitáshoz szükséges, az sem lesz meg egy ennyire oltás-ellenes lakosságban. És ehhez nem mer hozzányúlni egyik oldal sem igazán.
Gábor Rácz
Gábor Rácz 22 napja
Könyörgök tegyétek be állandóba a Nyáry - Puzsér - Czeglédi - Vona kvartettet, ez így Konokkal és Honttal nézhetetlen!!!
H Geri
H Geri 22 napja
Puzsér Puzsér Puzsér... már olyan szektája van, mint orbánnak meg gyurcsánynak. Káros! És sajnos a puzséristák is csak bologatni tudnak. Amit mond az szent.
H Geri
H Geri 22 napja
Ja véleményterror? Nem azt gondolod, amit a párt elvár, nem vagy magyar. Vélemény terror... Kínaiak idejönnek, építenek saját maguknak egy egyetemet, de mi fizessük? Ráadásul kínától még kölcsön is kapunk rá, hogy ők itt építhessenek. Mi kapunk tőlük kölcsön 300 milliárdot, hogy azt adjuk vissza nekik, majd még ugyanennyit, meg a kamatokat megint. Mindezt úgy, hogy ők idejönnek, építenek, és ráadásul saját munkásaikkal. Orbánt már másodszor veszi tök hülyére Kína. Azon meg mit csodálkozunk, hogy a kínaiak is ide jönnek kémkedni? Már az orosz kémbank itt van. Orbán nagyon játsza Európa és az európai értékek védőangyalát, közben meg a legnagyobb ellenfeleket, ellenségeket támogatja. Máshol már rég lángolna a fél ország, itt meg a nép birkán aszisztál hozzá. Magyarok! Mutassuk meg nem vagyunk birkák! Tüntessünk! Ha vki megszervezi, biza hazamegyek én is!
Ferenc Gyöngyösi
Ferenc Gyöngyösi 23 napja
Nincs Puzsér? Becsaptatok. Ezt vártam.. erre meg tessék. Ok. Megyek oltatni magam.
Nagy Péter
Nagy Péter 23 napja
Csak én érzem hogy a beszélgetőpartnerek kb elbeszélnek egymás mellett? Hont reagál minimálisan a másikra aztán ennyi, de így meg se közelíti a műsor az alapfelállást.
Ákos Szabó
Ákos Szabó 23 napja
Amióta elkezdődött a pandémia, azóta csak a hitegetés megy. Mindig kitűznek vmi célt amire hivatkozva korlátoznak. Amint elérjük a célt ugyanúgy marad a zárás, csak új célt tűznek ki amivel az embereket tovább hitegetik, manipulálják.
Józsefné Kerepesi
Józsefné Kerepesi 23 napja
Ez megint nem az OT csak ot. Vissza az eredetit!
salala182
salala182 23 napja
Már csak konok nem hagyott ki adást
Egri Simon
Egri Simon 23 napja
Most valaki pls tegye rendbe a fejemben : Puzsérékat kitették vagy csak hiányoznak?
the zodiac
the zodiac 23 napja
No Puzsér No Party.
Balázs Simó
Balázs Simó 23 napja
Senki nem írta de Ceglédi Zolit is vissza a műsorba !! : ) amúgy jó így is ne finnyázatok.
Cho okii
Cho okii 24 napja
2,5 milliós "nyitásra": Az emberek duplagondol jelleggel reagáltak. A vezér azt mondta ez nyitás, akkor ez nyitás, amint azt mondja ez szigorítás, mindenki azonnal magáévá teszi a gondolatot, hogy ez valójában szigorítás volt. Azt gondolom sikerült kilúgozni a gondolkodásunk.
Botond Elek
Botond Elek 24 napja
Legalább FAMot mindig meghívják
Norbi Filip
Norbi Filip 24 napja
Nincsen Robi? Pfff
Fekete Dániel
Fekete Dániel 24 napja
Pont addig néztem, amíg megláttam, hogy Robi nincs itt (megint)!
Katalin Zsoldi
Katalin Zsoldi 24 napja
Puzsér nélkül nem működik a műsor. Esetleg ha Vona és Czeglédi még itt lettek volna... Így sajnos nem olyan
Rachel870327
Rachel870327 24 napja
Nem unalmas, hogy minden műsor alá kívánságműsort tűznek a kommentelők? A témákról, nezőpontokról esetleg valami vélemény valahol, valakinél? Mindenki csak a neveket sorolja, hogy kit látna inkább szívesen. Tisztelet a kivételeknek. Kérem fejezzék már ezt be, nagyon elszomorító, óvodában érzem magam tőle.
NaSa Hu
NaSa Hu 24 napja
Hagyjátok már Petryt , egy gumicsont...
Csaba Toth
Csaba Toth 24 napja
Kedves Ónody-Molnár Dóra 20:27 Ön valóban megérti, hogy egy magáncég elvárhatja hogy a munkavállalói a cég politikai nézeteit magáévá tegye? Ez egy rendkívül gyalázatos és mérgező álláspont. Feltehetőleg ön nem érti a kapcsolatot a munkaadó és munkavállaló között. A munkavállaló eladja a munkaidejét a munkaadónak egy szerződés keretében. Nem a lelkét, csak a munkaidejét. Nem beszélve arról, hogy egy magán vállalat, egy tőkés cég azért jött létre, hogy profitot termeljen (most mindegy, hogy ezzel egyet értünk vagy nem, de manapságá ezért jönnek létre) Akkor meg mit keres a politikai térben. Mit jelent az, hogy egy magán vállalatnak politikai irányelvei vannak? Ez értelmezhetetlen.
Tünde Szalontay
Tünde Szalontay 23 napja
Ákos Seres
Ákos Seres 24 napja
WOLT KÓD: ZEW4DQ8
Gandalfonzo
Gandalfonzo 24 napja
"Egy magáncég elvárhatja, h egy munkaválalója tartsa magát a cég hivatalos nyilatkozatához" Gratulálok Dórika, ez az igazi demokrácia, és szabad vélemény nyílvánítás igaz? Eszemfaszom....
Imre Gardó
Imre Gardó 24 napja
Egy magáncégnek jogában áll elvárni az alkalmazottaitól hogy magánemberként sem nyilatkozhat olyat ami szembemegy a cégérdekeivel . Petry ezt figyelmen kívül hagyta és emiatt simán kirúgták . Emiatt mehet bárhova panaszra mindenütt vesztes lesz mert nem tartott be egy szerződést . Ennek semmi köz a szollás szabadságnak mint ahogy a magyar orvosok sem beszélhetnek a kórházi állapotokról és nem kellene emiatt ekkora felhajtást csinálni a Petry ügyből kormánynak .
Daniel Solymar
Daniel Solymar 24 napja
bizony óvatosan kell nyitni nehogy kifröccsenjen a fini sörike !!!
L'y Norbert
L'y Norbert 24 napja
Vona és Puzsér nélkül fabatkát nem ér ez a műsor.
Petroniusone
Petroniusone 25 napja
Nyáry Krisztián jelenléte üdítő volt, az lenne a jó ha nem Puszér Róbert helyett lenne benn!
a Falu
a Falu 25 napja
Lehet látni, hogy a Hont-Puzsér viták erre vezettek... Szétválasztották őket. Nem tagadom érthető, de nagy like annak az okosnak aki ezt találta ki, nem hiszem el, hogy csak ennyi jutott az eszükbe... Eszméletlen. Mint amikor egy sorozatból kiteszik a címszereplőt, majd csodálkoznak miért nem nézi a kutya se XDD VAJON?!?! :D
mazeofcar111
mazeofcar111 25 napja
Puzsér nélkül ez csak fél öt!
Attila Dobos
Attila Dobos 25 napja
Az eredeti felállás BL döntős, ez csak előselejtezős..
Barnabás Mike
Barnabás Mike 25 napja
Puzsért vissza!
Ezustliliom
Ezustliliom 25 napja
Rengeteg hozzászólás követeli Puzsért vissza. Én speciel nagyon jól megvagyok nélküle is.
dtihi
dtihi 25 napja
A kialakult járáványhelyzetért elsősorban a magyar emberek a felelősek. A kormánynak az előírások, és a vírus komolyan vételére, csak közvetett hatása van. Az ellenzéki vezetők, és sajtójuk minden kormányintézkedésnek az ellenkezőjét propagálják. Ezek az óvatosság ellen hatnak, így ennek a következménye a magas halálozás is. Valamilyen kötöttség ellen hatékonyabban lehet kampányolni, mint mellette (ez pszichológia). Ezért gusztustalan, hogy az ellenzék azon halálozásra hivatkozik, ami jelentős részben az ő ellenkampányuk eredménye. Alátámasztja ezt az erről kiszivárgott felvétel, valamint Nagy Attila Tibor (Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa) "méltányos" javaslata is: az ellenzék használja ki a kovid-halottak rokonainak fájdalmát politikai céljaira.
Attila Bakos
Attila Bakos 23 napja
Végre valaki aki érti is ☺️ korrekt leírás :)
Róbert Ferenczi
Róbert Ferenczi 25 napja
Végre nem b*ssza ki a dobhártyámat ez a kivagyi mindenttudoksemmitsemcsinálok, de hangosan visítok alternatívberki... :)
Gyula Kovács
Gyula Kovács 25 napja
Ki mondta, hogy kötelező nézni?
Pántos Melinda
Pántos Melinda 25 napja
Puzsért vissza a helyére. Ha következőben sem lesz leiratkozom. Le fogják zülleszteni ezt a műsort is heti7 szintre.....
Ágnes Bné F.
Ágnes Bné F. 25 napja
A műsorvezetőt is le lehetne cserélni. Unalmas! Nincs benne semmi vonzó ami miatt nézném! Krúg Emili, Somos András lenne erre a legalkalmasabb.
pum u
pum u 25 napja
hont a legertelmesebb
MrBanano007
MrBanano007 25 napja
Puzsergeci takarodj vissza a studioba
Vid
Vid 25 napja
No Puzsér no party!
Robert Vozár
Robert Vozár 25 napja
Könyörgöm ezt a nőt tüntessék el a műsorból .. felénél kinyomtam, nem bírom hallgatni se .. Ennél még Lukácsi Katesz is jobb :D
Martin Májer
Martin Májer 25 napja
Végre 1080p, köszönöm!!!!
Terez Csorgo
Terez Csorgo 25 napja
Hol van már megint a Robi? nélküle gyenge a műsor!!!
Csaba Vìgh
Csaba Vìgh 25 napja
juheee a komcsi okoskodo puzser nincs de fain!!!!
Testing you
Testing you 25 napja
Mi van Robival? Csak nem megint kirugtak!?
Havoc
Havoc 26 napja
Hol van Puzser? Vissza az OG felallast! Amig nincs Puzser nem fogom ezt a szart nezni.
Ádám Fajth
Ádám Fajth 26 napja
Nem fogom nézni ezt a műsört ha nem hívják vissza Puzsért.
Peter Andrasi
Peter Andrasi 26 napja
Azert az milyen gazemberseg hogy nem irjak a cimbe hogy nincs Puzser.
Peter from Hungary
Peter from Hungary 26 napja
A csinosfiúnak a mélyszegénységben élő roma ismerősei. Ja, atv-n vagyunk.
zsolt kovács
zsolt kovács 26 napja
A politika nem meri bírálni a társadalmat !!!! Miért esznek hamburgert és csipszet , és miért nem mozognak ? Lám-lám ez az emberek hibája ! Törődjön mindenki a saját egészségével (?)
Gyula Kovács
Gyula Kovács 25 napja
Igen, ez az egyik véglet. A csipsz és a hamburger. A másik viszont aki minimálbérből csak minőség alatti élelmiszert tud vásárolni és megy a sok tészta és egyéb lisztes áru. Az viszont már az állam hibája, hogy alacsonyak a bérek a leszakadó régiókban
Hidro Poni
Hidro Poni 26 napja
vegre elvezheto volt a musor pucer robi nelkul!
Tibor Gulyás
Tibor Gulyás 26 napja
aha, alig várják a magyarok, hogy végre a kínai államnak fizethessenek egy újabb 4-es metrónyi pénzt azért, hogy a kínai állam kényelmesebben képezhessen hírszerzőket budapesten..szerintem minden magyar titokban erről álmodott és most szerény elvtársnak és barátainak köszönhetően végre megvalósul..
Gyula Kovács
Gyula Kovács 25 napja
És ez már a harmadik ilyen hitel aminek semmi értelme. De még az unokáink is fizetni fogják
csak
csak 26 napja
4:07-ig lehetett bírni. A magyarok egészségi állapota,önmaguktól függ.
Győző Barasits
Győző Barasits 26 napja
Ebből látszik ,miért "Töketlen" az 'ELLENZÉK' !!! ... Tök mindegy mi a 'TÉMA' !!! ................. ... A ' Kommentelőket ' NEM ÉRDEKLI !!!... Szerintem Jó volt a " MŰSOR " ! (Szokatlanul). ................................ Viszont itt " ALUL " a KUTYÁT sem ÉRDEKELTE !!! ................................ .............................................Kommentbanda == "TÖKSÖTÉTSÉG" !!! .................................... ÉN ' FÖLÖTTÉBB ' ÖRÖMMEL ' KONSTATÁLTAM '!!! ... Haladunk a 2022-es V.-i 3/4 Felé !!!
Gyula Kovács
Gyula Kovács 25 napja
Mert úgy gondolja ezt a műsort csak ellenzéki és fideszes nézi? Más alternatíva nincsen?
HunRenton
HunRenton 26 napja
Az alábbi videót küldeném minden Puzsér hívőnek, és mindenkinek aki szereti 😁 huload.info/cloud/jpaZyNqdtIKho2c/vide.html
Attila Csoki Csoknyai
Attila Csoki Csoknyai 26 napja
Konok Puzsér Ceglédi lenne az alap és mindig egy vendég . Bárki csak ne Hont 😄 Illetve minimum 2-3 óra műsoridő. ( Mellesleg egy műsorvezető sem ártana vagy inkabb hagyni őket kibontakozni maguktól)
Charlie Nemeth
Charlie Nemeth 26 napja
Puzsér nélkül meg a nyomi Honttal ez csak "szellemi-kútmérgezés" volt...lol
Nyilas Krisztián
Nyilas Krisztián 26 napja
24:40 eddig jutottam. Kell a Robi bele.
Dávid Fodor
Dávid Fodor 26 napja
Még gimis koromban volt egy pont ilyen szívecskés boxer alsógatyám, mint Dóra blúza.
Zoltán Attila Keresztes
Zoltán Attila Keresztes 26 napja
A Jelen c. újságíróját kérdezem: ez most az ő véleménye volt, vagy az újságé, amit képvisel?
pum u
pum u 26 napja
vazze ez a csaj kesz van. Nyitas? azert nyitasnak nulladik lepese mert elkezdett mindenki dolgozni akik eddig zarva voltak.
Róbert Kapcsándi
Róbert Kapcsándi 26 napja
Robi hiányában Hontnak milyen nagy lett a hangja!😄
Kata Kovács
Kata Kovács 26 napja
Az utolsó témához: fizetünk a kínaiaknak, h. gyarmatosítsanak bennünket. Eddig gazdaságilag, most már ideológiailag is. Az út elején vagyunk.
H H
H H 26 napja
Na! Részemről ez eddig a legjobb felállás! Egyszerre van távol mind a két retrdált - Ceglédi mg Puzsér - így felőlem maradhat!
Melizand Szabo
Melizand Szabo 26 napja
Robi nélkül nem buli a buli...kattintok is
Tamás Kerti
Tamás Kerti 26 napja
Kíváncsi lettem volna mi a véleménye Puzsérnak a Petry ügyről meg a kínai szuper egyetemről :) ....Nekem kicsit ez a beszélgetés lapos volt.....Sajnálom, hogy Puzsér és Hont már nincs egy részben mostanság....Remélem a jövőben többet látjuk őket :)
Ádám Feigel
Ádám Feigel 26 napja
Az Andrásnak remek az orgánuma csak kár, hogy baromságokat rezonált!
Kovács Katalin
Kovács Katalin 26 napja
Figyelemre méltó, elgondolkodtató volt, amit Nyáry Krisztián és Ónody-Molnár Dóra mondott, érveket mondtak, nemcsak fröcsögtek
Kovács Sámuel
Kovács Sámuel 26 napja
Puzsért vissza! Hallani akarom.
pokinca95
pokinca95 26 napja
se puzsér se vona? ok a bemutatkozásig néztem. pedig egész héten vártam.. csodalkoztam is hogy Robi csatornáján nem volt fent az adas. akkor ezért.
istván Huber
istván Huber 26 napja
Ágika kedvesha te parancsra felveszed a maszkot a.Akkor parancsra sz..ni is képes vagyy.
Béla Drozda
Béla Drozda 26 napja
Hiányoznak a definíciók. Sok mindenről állandóan beszélnek, de pontosan senki nem tudja miról beszélnek Ha liberális, akkor miért nem tolerál más véleményeket
Majdnem Kamionos,csak C-m van
Majdnem Kamionos,csak C-m van 26 napja
Azért lesz Kínai beruházás mert ez volt a feltétele hogy tőlük vegyen vakcinát Orbán.Holott pont Kínából jött a vírus...
Hun Mimi
Hun Mimi 26 napja
menjel le hozzajuk es regisztrald be oket.
Hun Mimi
Hun Mimi 26 napja
GYF-nel nem lett volna ennyi halott?Csak fele ennyi beoltott lenne.Akkor mi lenne?
Hun Mimi
Hun Mimi 26 napja
ki ez az uj no?
Hun Mimi
Hun Mimi 26 napja
a magyarok eszik a legzsírosabb ételeket,rengeteg alkoholt isznak,nem mozognak es a legirigyebbek egymásra.Majd a kormánytól követelik az egeszseguk javulását.vicces!
Gyula Kovács
Gyula Kovács 26 napja
Ja hát minimálbérből tényleg telik egészséges táplálkozásra
Patrik Kovacs
Patrik Kovacs 26 napja
Hun Mimi.9mill ember a hibás mindenért?
Hun Mimi
Hun Mimi 26 napja
Gyurcs@ny beszede elfogadhatatlan volt!
Hun Mimi
Hun Mimi 26 napja
mostmeg a nyitas a bajuk.....
Hun Mimi
Hun Mimi 26 napja
huha,ez a csapat felhigult,mint a limonade!🍋🍋🍋
Balázs Bakos
Balázs Bakos 26 napja
Hont mióta igazolt át a HVG-től?
Attila Bakos
Attila Bakos 23 napja
Huu már egy jó ideje, de én is utána akarok nézni, hogy vajon miért
Bartha Levente
Bartha Levente 26 napja
Vissza Puzsért, Vona is jó volt a műsorban...
Zalló Isti
Zalló Isti 27 napja
Így hogy Puzsér nincs, bele fértek az időbe mert a kutyát nem érdekli
Feri M.
Feri M. 27 napja
Hiteles forrás, c+-k a facsén..😁😁😁nyári úr...
Edina Tóth
Edina Tóth 27 napja
Kínát annyiból érdekli Magyarország, hogy az EU tagja. Milyen jó lenne nekik, hogy betegyék a lábukat az EU területére.
Károly Task
Károly Task 27 napja
Puzsér nélkül kb eddig néztem.
Tímea Ladányi
Tímea Ladányi 27 napja
Az egyetlen tv műsor, amit nézek, de már megint Puzsér nélkül ment le. Nélküle a műsor totál lagymatag. PUZSÉRT.MINDEN.ADÁSBA.!
Iván Márk Erdei
Iván Márk Erdei 27 napja
Puzsér nélkül unalmas a műsor.
Vidi Rita
Vidi Rita 27 napja
Borzalmasan veszélyesnek tartom, hogy a nyájimmunitás fogalmát ilyen könnyedén keverik a kedves megszólalók az átoltottsággal. A nyájimmunitás valódi immunitás, az átoltottság meg még nagyon nagyon kérdőjeleket rejt magában a sars-cov-2 és a covid-19 esetében. Kommunikációban élenjárók legalább figyeljenek már oda, hogy miről is beszélnek!
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 2 M
EGY TOTYOGÓSSAL AZ ÉLET
5:38
Gabriella Módis
Megtekintés 35 E
Öt - 2021.05.07.
44:03
ATV Magyarország
Megtekintés 20 E
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 2 M
EGY TOTYOGÓSSAL AZ ÉLET
5:38
Gabriella Módis
Megtekintés 35 E
Leveszem a napszemüveget!
4:49
PamKutya
Megtekintés 353 E
OLTÁSIGAZOLVÁNY (By:. Peti)
2:16
Radics Peti
Megtekintés 549 E
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 2 M
Full Replay: Starship SN15 sticks landing during flight test
11:6:19
Trambulin, Kutya, Macska
8:17
UborCraft
Megtekintés 188 E